HÜR MEYDAN
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Ziya Akar, Hür FM’de yayınlanan Hür Meydan programının konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtlayan İl Başkanı Akar, ilk olarak ekonomik sorunlara değindi. Akar, “Evet ekonomide bir sıkışma, bir daralma söz konusu. Nakit akışı azaldı. Bankalardan finansman talebi artmış durumda. Pandemi sonrası bütün dünyada bir sıkıntı var. Bunların hepsini kabul ediyoruz ama başta FETÖ olmak üzere ülke düşmanlarının aleyhte propagandalarını kabul etmiyoruz. Muhalefetin sürekli erken seçim vurgusu yapması da ekonomiyi olumsuz etkiliyor” dedi.

SAĞLIK YATIRIMLARI
İlimizdeki yatırımlara ve de belediyelerin performansına da değinen Ahmet Ziya Akar, “Pandemi şartlarına rağmen belediye başkanlarımız kötü bir performans sergilemiyor. Eksikler gideriliyor. Projeler hayata geçiriliyor. Şehrimizde sağlık alanında bir geri kalmışlık söz konusu. Ama bu konuda da gerekli adımlar atılıyor. Gerek 1000 yataklı hastane, gerekse acil durum hastanesi bu açığı kapatacaktır” ifadelerini kullandı.

ERKEN SEÇİM
Muhalefet partilerinin erken seçim paranoyası yaşadığını söyleyen İl Başkanı Akar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Muhalefetin tek derdi kafa karıştırmak. Zira seçimin zamanında yapılacağı defaatle söylendi. Muhalefet yıkıcı söylemleriyle ülke savunmasında bir gedik açmaya çalışıyor. Maalesef muhalefetin mücadelesi bu yönde.” MHP Grup Başkan Vekili Levent Bülbül ile gurur duyduklarını da söyleyen Ahmet Ziya Akar, “Sayın milletvekilimizin henüz ilk döneminde bu denli önemli bir göreve getirilmesi bizim için gurur verici” diyerek sözlerini noktaladı

Editör: Haber Merkezi