KONFORLU
Cezaevi-Serdivan hattında çalışacak olan beş yeni aracın anahtarı yetkili bayi tarafından Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Şakir Feridun Canbaz’a verildi. Başkan Canbaz, 8+1 koltuk sayısı ile Ford marka minibüs olarak hizmete giren yeni araçlarla ulaşımın eskilerine göre daha konforlu ve modern hale geleceğini ifade etti.

YENİ ARAÇLAR
Yeni araçları test eden Başkan Canbaz, esnafa hayırlı olması dileklerinde bulundu. Cezaevi-Serdivan hattında beş esnafın 8+1 çalışma ruhsatı alarak araçlarını yenilediklerini kaydeden Başkan Canbaz, “Büyükşehir Belediye Meclisi’nin aldığı karar sonrası esnafımız eski çalışma ruhsatına göre olan araçlarını yeni yönetmeliğe uygun hale getirilmiş araçlarla değiştirmeye başladılar” dedi.

SÜRE SONA ERDİ
Çalışma ruhsatlarının 8+ 1 olarak yenilenmesi için tanınan sürenin sonuna gelindiğini anlatan Başkan Canbaz, “Düzenleme ile bizlere tanınan yasal sürenin sonuna geldik. Bu nedenle esnafımızın en kısa sürede ruhsatlarını yenileyerek yeni araçlarımızla vatandaşlarımıza hizmet vermelerini bekliyoruz. Amacımız, yolcularımızın daha rahat ortamda seyahat etmelerini sağlamak ve kaliteli hizmet sunmaktır” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi