Erbakan Vakfı Sakarya Şube Başkanı Hasan Çınar, 92.1 frekansından yayın yapan Hür FM’de Hür Meydan programının konuğu oldu. Gazetemiz Genel Yayın Koordinatörü Engin Arapoğlu’nun sorularını yanıtlayan Çınar, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Açıklamaların satır başları şöyle:

ERBAKAN
“Necmettin Erbakan hocamız iman abidesi, dini gerçek manada yaşayan, İslami hassasiyetlerden taviz vermeyen bir mücahit kişilikti. Dünyadaki İslami hareketleri de etkileyen birvizyona sahipti. Türkiye bu günlere onun işaret fişeği ile başlayarak geldi. Amacı İslam Birliği’ni tesis etmekti. Çare ne Avrupa Birliği, ne ABD, ne de Rusya’dır. Gerek ülkemizde, gerekse dünyada zulüm ve gözyaşının dinmesi için tek çare İslam Birliği’dir. Hocamız hep bunu sağlamak için mücadele vermiştir”

28 ŞUBAT
“28 Şubat’ın üzerinden tam 20 yıl geçti. Bin yıl sürecek diyorlardı ama bu ifade yerini bulmadı. 28 Şubat Müslümanlar için bir korku tüneliydi. Amaç Müslümanları bu tünele sokarak yıpratmak, onlara baskı yapmaktı. 28 Şubat’ın iki ana gerekçesi Erbakan Hoca’nın D-8 hamlesi ve havuz sistemine geçilmesidir. İç ve dış mihraklar bu hamlelerden rahatsız olmuştur. 28 Şubat’ın asıl mimarları hiç şüphesiz dış güçlerdir.”

15 TEMMUZ
“15 Temmuz bir işgal hareketiydi. İç savaş çıkartmayı amaçlıyordu. Böylesi girişimlerin arkasında muhakkak ABD ve NATO vardır. FETÖ ve yandaşları ülkeyi ele geçirmek, bunu yapamıyorsa en azından bir iç savaş çıkartmak için görevlendirilmişti. 40 sene boyunca bu planı işlediler. FETÖ hareketi tamamen masonik bir yapılanmadır. Erbakan Hocamız bu harekete hep mesafeli durmuş, onlar da hocamızı hiç sevmemişlerdir.”

ANMA PROGRAMI
“Erbakan Hocamız için İstanbul’da geniş kapsamlı bir anma toplantısı düzenleyeceğiz. Etkinliğimize yaklaşık 30 bin kişilik bir katılım bekliyoruz. Programa katılmak isteyen vatandaşlarımız için 4 Mart Cumartesi günü (yarın) saat 14.00’te Yeni Cami’den ücretsiz araç kaldırılacak. Tüm halkımız etkinliğimize davetlidir.” 

Editör: Haber Merkezi