Büyük Birlik Partisi Sakarya İl Başkanı Ömer Faruk BÜRTEK, Büyük Birlik Partisi İl Başkan yardımcıları Şaban TELLİ, Hüseyin ERGÜN ,Ertuğrul Aksu Büyük Birlik Partisi Adapazarı ilçe başkanı Sezgin İNAN Vali beyi makamında ziyaret etti.

özellikle şehrimizin su kaynağı Sapanca gölümüzün sularının kontrolsüz kullanıldığını söyledi fabrikası bizde olan fakat aktif bir tren tren garı olmayan şehrimizde tekrar tren seferlerinin başlatılması için Sayın Valimizden destek istedik.

Şeker fabrikamızda yine eskiden olduğu gibi tam randımanla çalışması için çiftçilerimizi şeker pancarı üretimi için teşvik etmenin gerekliliğine değinen Bürtek bu şehir hepimizin hep birlikte sahip çıkmalıyız.

Sakarya ilimiz depremde maalesef başı çeken iller arasında böyle bir durumda herkesin çok hassas olması gerekirken Geyve Bogazındaki taş ocaklarının kontrolsüz patlamalar oluyor Allah muhafaza yapılacak her hata şehrimizde depremi tetikler.

İsale hattı 1 ve 2 nolu isale hatları depremde zarar gördüğünden 3.sü iller bankası tarafından yapıldı ancak mühendislik hatası yüzünden bu isale hattı çalışmıyor kredi çekildi ve ödemesi yapıldı temiz su Sakaryayı beslemesi gerekiyor.

Sakarya göç idaresi ile şikayet dilekçesini valimize sunan oradaki başı boşluğu ve yanlış uygulamaya değinen Bürtek kendilerini devletten üstün gören memurlar hakkında rahatsızlığını ve şikayetini Vali beye iletti.

Editör: Haber Merkezi