Belediye Başkanı İshak Sarı, yoğun tebrik ziyaretleri programlarının ardından belediyeye bağlı birimleri sık sık ziyaret ediyor. Sarı, belediye çalışmalarını yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak için, her fırsatta belediyeye bağlı birimleri dolaşarak personellerin hem sorunlarını dinliyor hem de çalışmaları hakkında bilgi alıyor.

BİRLİKTE BÜYÜK PROJELERE
Birim müdürlerini ve personellerini ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Sarı; “Birimlerimizi sık sık ziyaret ederek, çalışmaları yakından takip ediyoruz ve bu ziyaretlerimiz devam edecektir. Karasu Belediyesi büyük bir aile ve biz de bu ailenin mensupları olarak birlikte çok güzel hizmetlere ve projelere imza atacağız” dedi.

DAHA YAŞANABİLİR KARASU
Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, çalışanların daha verimli bir ortamda görev yapabilmeleri ve daha etkin çalışabilmeleri için hizmet sahalarını günün en uygun şartlarına taşıyacağını sözlerine ekledi. Başkan Sarı; “Sizler, bizim Karasu halkının gözündeki notumuzsunuz. Çünkü vatandaşlarımızla ilk olarak temasa geçen sizlersiniz. Vatandaşlarımızın istekleri ve ilçemizin ihtiyaçları doğrultusunda el ele vererek, daha yaşanabilir bir Karasu’yu hep birlikte var edeceğiz. Bizler ve Karasu Belediyesi çatısı altında çalışan değerli personellerimiz, gerekli çalışma azmini ve fedakârlığı göstererek Karasu’muzu örnek bir ilçe haline getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Bu ailenin birer mensubu olan değerli çalışanlarımıza, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi