‘VATANDAŞ İLE DEVLET ARASINDAKİ İLETİŞİMİ SAĞLAYAN ÖNEMLİ MESLEK’
Başkan Gündoğdu yayımladığı mesajında şunları kaydetti: Yaşanılan gelişmeler hakkında kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi birçok önemli görev ve sorumluluğu üstlenen yerel ve ulusal basın, bu önemli misyonu gerçekleştirmek için zaman ve mekân mefhumu gözetmeden, büyük bir özveri ile çalışmaktadır. Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir.

----


‘SOSYAL VE KÜLTÜREL GELİŞMEDE ÖNEMLİ ROL ÜSTLENMEKTEDİR’
İlçemizde ve ilimizde görev yapan yazılı-görsel basın yayın kuruluşu ve ulusal haber ajansı çalışanlarının da toplumsal değerlere saygılı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alan bir görev anlayışı içinde ilçemizin ve şehrimizin tanıtımı, halkımızın bilgilendirilip bilinçlendirilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetlerin oluşturulması noktasındaki katkıları göz ardı edilemez. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir. 
‘YEREL BASINIMIZ KALKINMAMIZDA ÖNEMLİ BİR İŞLEV’
Yerel basınımız da üstlendiği rolü ile ilçemiz, ilimiz ve bölge açısından çok önemli bir fonksiyona sahiptir. Bugün de Ferizli’mizde ve Sakarya’mızda yetkin ve saygın basın mensuplarının etkili çabaları; ilçemizin ve şehrimizin gelişmesine önemli katkılar sunmaya devam etmektedir. Milletimizin müşterek sesi olan gazetecilerimizle her zaman gurur duyuyoruz. Bu vesileyle, başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyor, her zaman ve her fırsatta devletinin, milletinin ve bayrağının yanında yer alan yerel ve ulusaldaki bütün Çalışan Gazetecilerimizi tebrik ediyor, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışma hayatlarında başarı diliyorum. Ebediyete irtihal eden gazeteci arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.

Editör: Haber Merkezi