"YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI"
Çiftçilerden gelen yoğun talep üzerine yeniden aday olduğunu söyleyen Ahmet Aya, “Çiftçiler benim dönemimde yaptığım yatırım ve hizmetlerden memnun. 55 bin üyesi olan Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifimiz Sakarya’nın en büyük sivil toplum örgütüdür. Biz çiftçilerimizin karşısına projelerimiz ile çıkıyoruz. Bunları köy toplantılarımızda çiftçilerimiz ile üyelerimiz ile paylaşıyoruz. ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyoruz. Çiftçilerimiz bizim geçmişte neler yaptığımızı çok iyi biliyor. Sandığa gittiklerinde de kendilerine gerçekten hizmet eden yönetime oylarını vereceklerdir. Biz çiftçilerimize, çiftçilerimiz bize güveniyor” şeklinde konuştu.

GÜÇLÜ KADRO
Aya, yola; Yücel Ata(Söğütlü-Ferizli), Naci Yolcu (Akyazı), Sinan Keskin (Bolu-Mudurnu), Muhterem Özkan (Bolu-Merkez), İsmail Ergül (Acıelmalık), Bayram Ali Büyükboz (Düzce), Bekir Aslan(Adapazarı), Göksel Yılmaz (Erenler), Veli Yanar(Akyazı), Adem Yiğit (Osmaneli), Yunus Kaymakçı (Arifiye), Özer Özçınar (Hendek), Ayhan Köse (Pamukova), Erol Atay (Geyve), Biral Taşgın (Bolu-Mudurnu) gibi güçlü, bölgelerinde sevilen kişilerle çıktıklarını belirterek; “Allah’ın izni, üyelerimizin güveni ile yönetime geldiğimizde, oluşturduğumuz bu güçlü kadro ile her bölgeye hizmet ulaştıracağız” diye konuştu.

HER BÖLGEDEN TEMSİLCİ
16 kişilik listesinde ; 5 asil, 5 yedek yönetim kurulu üyesinin yanında, 3 asil  ve 3 yedek denetim kurulu üyesinin yer aldığını kaydeden Aya; “Kadromuzu belirlerken her bölgeye hizmet etmek adına, her bölgeden kişilere yer verdik.  Çiftçilerimiz ve üyelerimiz bölgelerinden seçilen yöneticilerimize sorun ve taleplerini birebir iletme imkanı bulacaklar. Böylece hizmet akışımız daha hızlı bir şekilde gerçekleşecek” dedi.

“PROJELERİMİZ İLE GELİYORUZ”
“Amacımız; üyelerimize hizmet, hedefimiz; kooperatifimizi büyütmek” diyen Aya,  yönetime geldiklerinde hayata geçirecekleri projeleri şöyle sıraladı;
“Vadesi geçmiş borcu olan üyelerimizin borçlarını yapılandırıp, ödeme kolaylığı sağlayacağız.
Ziraat Mühendislerimiz ile, üyelerimize teknik danışmanlık hizmeti vereceğiz.
Vadeli satışlarımızda faiz oranlarını düşüreceğiz.
Üyelerimize gübreyi piyasa fiyatından % 10 ıskontolu satış yapacağız.
Üyelerimizin aldığı ürünleri evlerine teslim ederek, lojistik hizmetinde bulunacağız.
Yem fabrikası kurup, üyelerimiz için yem üreteceğiz.
Mevcut silaj paketleme kapasitesini arttıracağız.
Gıda satış mağazaları açıp, üyelerimizin market alış verişini vadeli ve uygun fiyatlarla yapmalarına imkan sunacağız.
Büyükbaş hayvancılığına yönelik yeni yatırımlarda bulunup, tesisler kuracağız.
Nişasta fabrikası kurup, kooperatifimizin karını arttıracağız.
Sözleşmeli ürün ekimini arttırıp, çeşitlendireceğiz.”

Editör: Haber Merkezi