Adapazarı Belediyesi şehrin kalbinde inşa edilecek olan dev proje için 4. kez ihaleye çıkıyor. Adapazarı, Kent iş Merkezi ve bölgede yer alan iş merkezlerini kapsayacak Ada Hayat Projesi, içerisinde yeni meydan, yeni müze, yeni akıllı otopark, yeni belediye binası, yeni çok amaçlı salon (tiyatro, nikah ve konferans), yeni çarşı yer alıyor.

Binaların yıkımını ve projenin yapımı ile ilgili toplanılan ihalede komisyon tarafından alınan belgenin eksiksiz olması üzerine ihaleye devam edildi. Dünyalar Hafriyat Nakliyat San. Tic. Ltd.Şti  tarafından ilk olarak verilen teklif 2 milyon 154 bin TL olması üzerine Komisyon Başkanı Hasan Karagüzel, "İhale komisyonu olarak firma yetkilisinden bu teklifi dahada yükselterek güncel tekliflerini tarafımızı güncel bir şekilde tarafımıza vermesini istiyoruz" ifadelerine yer verdi. 

BUGÜNÜ TARİHE YAZIN

Güncellenen teklif 2 milyon 254 bin TL olarak Dünyalar Hafriyat Nakliyat San. Tic. Ltd.Şti  tarafından komisyon üyelerine iletildi. Teklifin kamuoyuna açıklanmasının ardından açıklamada bulunan Başkan Karagüzel, "Komisyon üyesi arkadaşlarıızda okuduğu üzere Dünyalar Hafriyat Nakliyat San. Tic. Ltd.Şti'nin teklifi üzerine vermiş olduğu teklif 2 milyon 254 bin TL olarak güncel olarak vermiştir. Teklifi kayda geçiriyor ve teşekkür ederiz. ADA yapıt projesinde bizlere destek sunan herkese teşekkür ediyoruz. Bugünün tarihini bir tarafa yazın bir gün lazım olacak ihalemizi bir dua ile bitiriyorum. İhale komisyonumuzca katılım evraklarının ayrıntılı olarak incelenmesi ve kamuoyuna en yakın sürede açıklanmasını bildirerek ihaleyi sonlandırıyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi