Edinilen bilgilere göre olay, dün Gölcük’te yapımı devam eden bir inşaatta meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle inşaatın 4. katındaki merdiven boşluğuna düşen Emirhan Sarısu, ağır yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan genç çocuk, ambulansla Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.
Soruşturma Başlatıldı
Acı olayın ardından polis ekipleri inşaat alanında inceleme başlattı. Kazanın nasıl meydana geldiği ve olayda herhangi bir ihmal bulunup bulunmadığının belirlenmesi için soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
Cenazesi Geyve’de Defnedilecek
Aslen Sakarya’nın Geyve ilçesi Tepecikler Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Emirhan Sarısu’nun vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra memleketi Geyve’de de büyük üzüntüye neden oldu.
Emirhan Sarısu’nun cenaze namazının bugün öğle namazına müteakip Geyve Merkez Camii’nde kılınacağı, ardından Geyve Merkez Yeni Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.
Fotoğraf: sosyal medya





