Programın son bölümünde Taraklı ilçesini ziyaret eden heyet, Taraklı Belediye Başkanı İbrahim Pilavcı, Taraklı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Çelik ile Taraklı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nevzat Akay ile görüştü.

Görüşmelerde ilçedeki esnaf ve sanatkârların gündemindeki konular değerlendirilirken, ortak projeler ve çözüm odaklı iş birliği imkanları masaya yatırıldı.

Kabacan: "Esnafımızın Taleplerini Yerinde Dinliyoruz"

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan SESOB Başkanı Muzaffer Kabacan, esnaf ve sanatkârlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"İlimizin her ilçesinde esnaf ve sanatkârlarımızla, oda başkanlarımızla, kooperatif başkanlarımızla ve yerel yöneticilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Birliğimizin temel anlayışı; esnafımızın talep ve beklentilerini yerinde dinlemek, çözüm üretmek ve kurumlarımız arasındaki dayanışmayı güçlendirmektir. Esnaf ve sanatkârlarımızın daha güçlü bir geleceğe ulaşması için iş birliği içerisinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz."

Misafirperverlik İçin Teşekkür

Kabacan, ziyaretlerde gösterilen ilgi ve misafirperverlik dolayısıyla Pamukova, Geyve ve Taraklı belediye başkanlarına, oda başkanlarına ve kredi kefalet kooperatifi başkanlarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

SESOB'un ilçe ziyaretlerinin, esnafın sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm süreçlerini hızlandırmak amacıyla önümüzdeki dönemde de devam edeceği belirtildi.

Yorumlar