DOĞASEVERLER YAYLALARI KEŞFETTİ

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin doğayla iç içe sağlıklı yaşamı teşvik etmek amacıyla gerçekleştirdiği Sonbahar Doğa Yürüyüşleri’nin bu haftaki adresi Pamukova oldu.

Doğa tutkunları, İnönü ve Ercova yaylalarını kapsayan parkurda kilometrelerce yürüyerek bölgenin doğal güzelliklerini keşfetti.

SONBAHARIN RENKLERİ BÜYÜLEDİ

Yükselen patikalar, orman içi geçişleri ve geniş manzara noktalarından oluşan parkur, katılımcılara sonbaharın birbirinden farklı renklerini görme fırsatı sundu.

Yüksek rakımı ve doğal güzellikleriyle doğa tutkunlarının uğrak noktaları arasında bulunan İnönü ve Ercova yaylaları, yeşil, sarı ve kızıl tonlarının oluşturduğu görüntülerle yürüyüşe ayrı bir güzellik kattı.

TEMİZ HAVADA SPOR YAPTILAR

Uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar yalnızca yürüyüş yapmakla kalmadı. Program kapsamında hafif egzersiz, ısınma ve kas germe hareketleri de gerçekleştirildi.

Temiz havada spor yapma fırsatı bulan doğaseverler, şehrin yoğunluğundan uzaklaşarak doğayla iç içe bir gün geçirdi.

DOĞA YÜRÜYÜŞLERİ DEVAM EDECEK
Büyükşehir Belediyesi’nin Sonbahar Doğa Yürüyüşleri önümüzdeki haftalarda Sakarya’nın farklı noktalarında devam edecek.

Program kapsamında 11 Ekim’de Hendek Dikmen, 18 Ekim’de Geyve Kılıçkaya, 25 Ekim’de Akyazı Yörük Yeri, 1 Kasım’da Taraklı Karagöl Yaylası-Sultanpınarı Yaylası, 8 Kasım’da Akyazı Keremali Göl Yayla, 15 Kasım’da Geyve Doğançay ve 22 Kasım’da Adapazarı Poyrazlar parkurlarında yürüyüş gerçekleştirilecek.

Yorumlar