Sakaryaspor’un eski kalecilerinden Fevzi Layiç, yeşil-siyahlı ekibi yalnız bırakmadı. Sakaryaspor’un karşılaşmasını tribünden takip eden Layiç, uzun bir aradan sonra Sakaryaspor camiasından eski dostlarıyla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Tribünde Layiç’in yanı sıra Galatasaray’ın eski futbolcularından teknik direktör Cihat Arslan da yer aldı. İki futbol adamı karşılaşmayı yakından takip ederek yeşil-siyahlıların mücadelesini izledi.
ESKİ TAKIM ARKADAŞIYLA HASRET GİDERDİ
Fevzi Layiç, Sakaryaspor’da forma giydiği yıllardan takım arkadaşı olan TSYD Sakarya İl Temsilcisi Arda Aydıntepe ile de karşılaştı. Yıllar sonra yeniden bir araya gelen iki eski takım arkadaşı bir süre sohbet ederek geçmiş günleri yad etti.
Sakaryaspor forması altında yaşadıkları anıları hatırlayan Layiç ve Aydıntepe’nin buluşması, tribünde renkli görüntüler oluşturdu.

“SAKARYASPOR’UN YERİ ÜST LİGLER”
Yeşil-siyahlı ekibe ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Fevzi Layiç, Sakaryaspor’un sahip olduğu taraftar gücü ve camia yapısıyla daha üst liglerde olması gerektiğini ifade etti.
Sakaryaspor’un kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu belirten eski kaleci, yeşil-siyahlı ekibin yeniden başarılı günlerine dönmesini temenni etti.





