Fransız ekibi Strasbourg’dan 2023-2024 sezonu başında bedelsiz olarak transfer edilen Djiku, Fenerbahçe formasıyla toplam 75 maçta görev aldı ve 4 gol, 2 asistlik katkı sağladı.
İlk Sezonda Takımın Değişmez İsmi
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde takımın değişmez isimlerinden biri olan Djiku, UEFA Konferans Ligi elemeleri ve Süper Lig’deki ilk haftalarda takımın galibiyet serisine katkı verdi. Sakatlık nedeniyle 5 lig maçını kaçıran Ganalı stoper, Ocak 2024’te Afrika Kupası için takımdan ayrıldı. Sezonun Süper Lig bölümünde 25 maçta forma giyen Djiku, 3 gole imza attı. Ligin 37. haftasında Galatasaray derbisinde kırmızı kart görmüştü. Konferans Ligi’nde ise 7 mücadelede görev aldı.
Mourinho Döneminde Taktiksel Değişiklikler
Geçtiğimiz sezon Jose Mourinho yönetiminde 19’u ilk 11 olmak üzere ligde 25 maç oynayan Djiku, Avrupa kupalarında 9’u ilk 11 olmak üzere 12 maçta şans buldu ve 1 gol kaydetti. Zaman zaman 3’lü savunmanın bir parçası olan 31 yaşındaki oyuncu, 1 kez sarı kart cezası nedeniyle kadroda yer almadı.
2025-2026 sezonunda ise Djiku, sadece Kocaelispor ile oynanan lig maçının son dakikasında oyuna dahil oldu.