Sakarya’da esnaf camiasının önemli isimleri kahvaltı programında buluştu. Kent genelinde farklı meslek gruplarını temsil eden oda başkanları, Ormanpark’ta gerçekleştirilen buluşmada Sakarya’nın gündemini değerlendirdi.
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen programda oda başkanları, temsil ettikleri sektörlerin yanı sıra şehirde yaşanan sorunlar ve esnafın beklentileri hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.
Şehrin sorunları masaya yatırıldı
Kahvaltı programında Sakarya’nın farklı ilçelerindeki esnafın durumu, sektörlerin karşılaştığı sorunlar ve şehir gündemindeki gelişmeler üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Başkanlar, kendi meslek gruplarından gelen talep ve beklentileri paylaşırken, çözüm bekleyen konular hakkında da fikir alışverişinde bulundu.
Buluşmanın, farklı sektörleri temsil eden oda başkanları arasındaki iletişim ve dayanışmanın güçlendirilmesi açısından önem taşıdığı ifade edildi.
Çok sayıda oda başkanı katıldı
Ormanpark’taki buluşmaya; Akyazı Ağaç İşleri ve Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Birol Yılmaz, Sakarya Sıhhi Tesisatçılar Doğalgazcılar ve Kaloriferciler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emre Muti, Sakarya Şekerci ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Serkan Cihan, Sakarya Sandalyeciler ve Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Resül Coşkun, Sakarya Kunduracılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmet Karapınar, Sakarya Seyyar Giyim Eşyası Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Yekta Tepe, Sakarya Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Haluk Hacıoğlu ve Sakarya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yusuf İlkhun katıldı.
Programda ayrıca Pamukova Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mesut Kiraz, Marangozlar Odası Başkanı Engin Korkmaz, Kaynarca Şoförler Odası Başkanı Ali Osman Halil, Besiciler Odası Başkanı Halit Karaduman, Karasu Şoförler Odası Başkanı Kerim Uyar ve Akyazı Bakkallar Odası Başkanı Hüseyin Kaliç de yer aldı.
Esnafın gündemi değerlendirildi
Kahvaltı boyunca oda başkanları hem şehir gündemi hem de esnaf ve sanatkârların karşılaştığı konular üzerine sohbet etti. Başkanların farklı sektörlerde yaşanan gelişmeler hakkında birbirleriyle bilgi paylaşımında bulunduğu buluşma, görüş alışverişinin ardından sona erdi.
FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA





