Başkan Dinç: "Hizmette Sınır Yok"

Yeni araçlarla ilgili açıklamalarda bulunan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, hizmete sunulan mobil ikram araçlarının tam donanımlı olarak tasarlandığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Toplumsal etkinlikler, acil durumlar ve çeşitli organizasyonlarda sıcak çay, çorba ve ikramlarımız artık her an kıymetli hemşehrilerimizle. Hizmette sınır yok, çünkü biz bu görevi hemşehrilerimiz için üstlendik. 2 yeni ikram aracımız Erenler’imize hayırlı olsun.”

İlk Görev 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda

Mobil ikram araçlarının ilk görev yeri 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerinin düzenlendiği Erenler 15 Temmuz Demokrasi Meydanı oldu. Vatandaşlara çorba ve çay ikramında bulunulan programda, Başkan Dinç şu ifadeleri kullandı:

“Bu vesileyle 15 Temmuz’da şehit düşen kahramanlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum. Mobil araçlarımızla bundan sonra da her an halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Sosyal Belediyecilikte Yeni Dönem

Erenler Belediyesi'nin sahaya sunduğu bu yeni hizmet, sosyal belediyecilik anlayışının somut bir örneği olarak öne çıkıyor. Halkın ihtiyaç duyduğu her alanda destek sunmayı hedefleyen belediye, bu tür projelerle vatandaşla belediye arasındaki bağı daha da güçlendiriyor.

Kaynak: İHA