Emine Erdoğan, yeni hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“NSosyal’den merhaba. Yerli, milli ve bağımsız sosyal ağımızda yer almaktan büyük bir heyecan duyuyor; milletimize bu gururu yaşatan herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bize ait bu güvenli dijital dünyada, birlikte düşünecek, üretecek ve geleceği ortak değerlerimizle şekillendireceğiz. NSosyal ile yepyeni bir yolculuğa hazırız.”

Paylaşımında “Başlıyoruz” etiketi ile Türk bayrağı ve roket emojilerine de yer veren Emine Erdoğan’ın mesajı kısa sürede büyük ilgi gördü.

NSosyal Kullanıcı Sayısı Artıyor

TEKNOFEST kuşağı tarafından geliştirilen NSosyal, 16 Ağustos’ta 1 milyon kullanıcıyı geçtiğini duyurmuştu. Platformun kullanıcı sayısı her geçen gün hızla artıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün açtığı hesabın ardından Emine Erdoğan’ın da platforma katılması, NSosyal’e olan ilgiyi daha da artırdı.

Kaynak: AA