Sakarya Serdivan’da sık sık yaşanan elektrik kesintileri, vatandaşları ve bölgedeki işletmeleri adeta çaresiz bıraktı. Cemiyet salonları, alışveriş merkezleri ve çeşitli iş yerleri, SEDAŞ’ın sürekli yaşattığı kesintilerin etkisi altında kalırken, bölge sakinleri büyük mağduriyet yaşıyor.
Bölgede yaşayan bir vatandaş, “Her gün saatlerce elektriğimiz kesiliyor. Yıllardır bu sorunla mücadele ediyoruz, artık kan ağlıyoruz” diyerek yaşadıkları sıkıntıyı dile getirdi.
İşletmelerin faaliyetlerini sürdüremediği ve günlük yaşamın olumsuz etkilendiği Serdivan’da, vatandaşlar SEDAŞ’tan kalıcı ve hızlı çözümler bekliyor. Yetkililerin konuya duyarlılık gösterip, elektrik altyapısını güçlendirmesi talep ediliyor.





