Sakarya Makine İmalatçıları Birliği (SAMİB) tarafından düzenlenen “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” (KVKK) ve Şirketlere Getirdiği Yükümlülükler konulu bilgilendirme toplantısı, Sakarya 1.OSB Bölge Müdürlüğü konferans salonunda yoğun bir katılımla gerçekleşti. 
SAMİB, Sakarya 1.OSB Bölge Müdürlüğü ve Arıtürk&Partners Hukuk Ofisi İşbirliğiyle düzenlenen bilgilendirme toplantısına, SAMİB üye firma temsilcilerinin yanı sıra 1.OSB’de faaliyet gösteren firma temsilcileri de katılım gösterdi. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Açılış ve selamlama konuşmasını takiben, Av. Emrah Sığın, hukuk ofisinin tanıtımı ve faaliyetlerini içeren bir sunumdan sonra Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Şirketlere Getirdiği Yükümlülükler hususunda katılımcılara bilgiler aktardı.
Sunumun arkasından katılımcılar tarafından konu hakkında yöneltilen sorular cevaplandırıldı. Kapanışta konuşan SAMİB Yönetim Kurulu Başkanı Günay Güneş, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 1.OSB Bölge Müdürlüğüne, sunumu yapan Hukukçulara ve toplantı programına katılan tüm firmaların temsilcilerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini ifade etti.
“KİŞİSEL VERİLER” NELER?
Adı ve soyadı, doğum yeri ve tarihi, İletişim Bilgileri, adres, meslek, sosyal güvenlik numarası, pasaport numarası, motorlu taşıt plakası ve şasi no, resim, ses ve görüntü kaydı, referanslar, özgeçmiş, parmak izi, DNA örneği, konum bilgisi, internet iletişim kayıtları, finansal bilgiler, medeni durum, psikolojik-fiziki-akli-kültürel-sosyal durum-hobiler.

Editör: Haber Merkezi