Bülent Yazıcı (Ecoplas Otomotiv San. Tic. A.Ş.) başkanlığında oluşturulan tek liste ile seçime girildi. 

TÜM KATILIMCILARA EŞİT MESAFEDE
Oy birliği ile onaylanan maddelerin ardından yeni seçilen yönetim adına söz alan yeni Başkan Bülent Yazıcı; “Listemize olan güvenden dolayı tüm genel kurul üyelerimize teşekkür eder, oluşturduğumuz Beş Yıllık Strateji Planı (2021-2025) çerçevesinde ortak akıl oluşturmak, tüm katılımcılara eşit mesafede hizmet etmek, bağlı olduğumuz Kanun ve Yönetmeliklere uygun bir şekilde ivedilikle problemleri çözmek ve Dijitalleşme, İnovasyon, Karbon Ayak İzi ve Enerji Verimliliği vb. yenilikleri takip etmek yeni dönemde en hassas olacağımız konular olacaktır” dedi.

GENÇ KATILIMCILAR
Yeni dönemde gençlere ağırlık verileceğini belirten Yazıcı, “Yaptığımız analizde bölgemizde ikinci kuşak potansiyelimizin yüksek olduğunu ve iyi yetişmiş bir ekibin geldiğini gördük. Onları geleceğe hazırlamak adına içinde genç neslin yer alacağı çalışma komiteleri oluşturulup OSB ye hizmet etmeleri sağlanacaktır dedi. Bu bağlamda yeni yönetime de genç katılımcı temsilcileri alındı.
Geçmişimiz ve geleceğimiz arasında bir köprü vazifesi üstlenmeyi hedefledik diyen Yazıcı ‘Ayrıca bölgemizin kurucu iradeleri ve geçmiş OSB yöneticilerimiz ile üç ayda bir araya gelerek kendilerinin tecrübelerini dinlemek ve yaşadığımız sıkıntılar hakkında görüşlerini almak üzere bir danışma kurulu oluşturacağız” dedi.

YÖNETİM KURULU
Katılımın yoğun olduğu ve bölgenin 19. Olağan Genel Kurulunun gerçekleştirildiği toplantıda genel liste şu isimlerden oluştu;
Yönetim Kurulu Asıl Liste; Bülent Yazıcı (Ecoplas Otomotiv San. Tic. A.Ş.), Haşim Yücel (Neutec İlaç San. Tic. A.Ş.) Orhan Yılgenci (Yılgenci San. Tic. A.Ş.), Eren Açıldı (Çemsan Gıda ve Kimya Teknolojileri San. Tic. A.Ş.), Semih Çokay (Çokay Ambalaj ve Plastik San. Tic. Ltd. Şti.).

Yönetim Kurulu Yedek Liste; Ali Can Yılankırkan (General Tekstil San. Tic. A.Ş.), Mustafa Şentürk (Şentürkler Makine Ltd. Şti.), Bülent Araç (TKG Otomotiv San. Tic. A.Ş.), Hüseyin Öner (Ebru Triko San. Tic. A.Ş.) ve Mahmut Öztürk (Sakra Panel San. Tic. A.Ş)

Denetim Kurulu Asıl Liste; Aykut Kobaş (Varkut Motor A.Ş.), Ali Baylan (Atermit Endüstri A.Ş.)

Denetim Kurulu Yedek Liste; Kenan Cinoğlu (Kesin Makina Ltd. Şti.), Bora Ali Atalay (Daloğlu Döküm Ltd. Şti.)

OSBÜK Temsilci Asıl Liste; Bülent Yazıcı (Ecoplas Otomotiv San. Tic. A.Ş.), Haşim Yücel (Neutec İlaç San. Tic. A.Ş.), Orhan Yılgenci (Yılgenci San. Tic. A.Ş.),

OSBÜK Temsilci Yedek Liste; Eren Açıldı (Çemsan Gıda San. A.Ş.), Ümit Uzgider (Uzgiderler Mak. San. Tic. A.Ş), Bülent Araç (TKG Otomotiv San. Tic. A.Ş.)

Editör: Haber Merkezi