HRD Antwerp, tüm Türkiye’de verdiği pırlanta uzmanlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarına sertifika vermeye devam ediyor. HRD Antwerp, Sakarya Sarraf Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği'nin işbirliği ile düzenlenen pırlanta uzmanlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlara HRD Laboratuvar Müdürü Margo Vermeulen, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Sarraf Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği Başkanı Serkan Serbes, SATSO Başkanı Akgün Altuğ, Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Serdivan Belediye Başkan Vekili Adem Kümbet'in katılımıyla sertifikaları verildi.
TÜRKİYE PIRLANTA PAZARI 
Sakarya Sarraf Kuyumcu ve Mücevherciler Derneği Başkanı Serkan Serbes, "Türkiye'de pırlanta piyasası büyüyor. Dünya'nın hiçbir yerinde televizyon programı varken pırlanta reklamı geçmiyor Türkiye hariç. Türkiye pırlanta pazarı için önemli bir yere sahip. Bizim bu konuda şuurlaşmamız lazım" dedi.
HEPİNİZİ TEBRİK EDİYORUM
SATSO Başkanı Akgün Altuğ ise, "Herkes rekabet içinde. Çok ciddi rekabet ediyoruz her alanda. Bir adım öne çıkmak istiyorsanız kendinizi farklı donanımlarla donatmalısınız. Böyle bir firmanın güvencesiyle bundan sonra bir sertifika sahibi olacaksınız. Sakaryalı bir hemşehriniz olarak hepinizi tebrik ediyoruz" diye konuştu.
Konuşmaların ardından eğitimi tamamlanan kişilere sertifikaları verildi.

Editör: Haber Merkezi