Kentsel dönüşüm noktasında yeni bir döneme giren Sakarya’da, vatandaşları memnun edecek bir gelişme yaşandı. İnşaat projeleri ve uygulama danışmanlığı sektöründe; statik projelendirme, mimari tasarım ve projelendirme, elektrik ve mekanik tesisat projeleri, kontrollük ve müşavirlik hizmetleri verecek GO Desing and Project Mühendislik, Mimarlık ve Müşavirlik firması, resmen açıldı.

Uzun yıllar Sakarya’nın farklı bölgelerinde çalışan, 2011 yılında Sakarya Üniversitesinden mezun olarak, 2011-2015 yılları arası proje mühendisi olarak çalışmış, 2015-2020 yılları arasında çelik konstrüksiyon alanında, sektörün ileri gelen firmalarında üst düzey yönetici olarak çalışmış ve uzmanlık edinmiş olan Oğuzhan Gündüz tarafından kurulan firma, tüm mühendislik sorunlarına çözüm bulacak.

Mühendislik ile ilgili tüm sorunların çözümü noktasında hazır olduklarını belirten GO Desing and Project kurucusu Oğuzhan Gündüz; “2021 yılında proje, üretim ve saha tecrübelerimizden yararlanarak kurduğumuz firmamız aracılığıyla, inşaat projeleri sürecinde tüm ihtiyaçlarınıza cevap verebilmek, her adımda tam anlamıyla “çözüm ortaklığı” kurabilmek adına elimizi taşın altına koymaya hazırız.

“GO Desing and Project” olarak etkin mühendislik çözümlerimizle hizmetinizdeyiz. İnşaat sektöründe Sakarya için yeni bir dönem başlıyor” dedi.

Editör: Haber Merkezi