Dört gün süren fuarda, Gizem Frit stand’ını yerli üreticilerin yanı sıra çok sayıda yabancı üretici firma temsilcileri ziyaret etti. Yabancı firma temsilcileriyle yapılan toplantılara, yetkililerin yanı sıra şirket Genel Müdürü Veysi Küçük’te katıldı.
Veysi Küçük, bu fuarda asıl hedeflerinin yerli ve yabancı mutfak eşyaları üreten  firmalar olduğuna dikkat çekti. Konuyla ilgili görüşlerini de şöyle açıkladı; Üretimini yaptığımız yapışmaz kaplama malzemelerini ( nonstick)  halen yerli ve yabancı mutfak eşyası üretimi yapan birçok firmaya satıyoruz. Daha fazla iç ve dış piyasalara mal satmayı hedefliyoruz. Bu nedenle, fuar süresince  potansiyel müşteri olacağına inandığımız birçok  mutfak eşyaları üreten firma yetkilileriyle  bire bir görüşme fırsatımız oldu. Ürünlerimiz hakkındaki son gelişmeleri kendilerine aktarmaya çalıştık. Yoğun bir şekilde bilgi alışverişinde bulunduk. Halen ürünlerimizi kullanan ve stand’ımızı ziyaret eden birçok firma temsilcileriyle de görüştük. Uzun yıllar bizden emaye ham maddesi alan ve bizleri yakından tanıyan üretici firma temsilcileri de stand’ımızı ziyaret ettiler. Onlarla da bilgi alışverişinde bulunduk. Bu fuarda, nonstick ürünlerimizden, gizcer, gizflon, emagron , ptfe, ceramica  isimli yapışmaz kaplama malzemelerini öne çıkarmaya çalıştık.
Üçüncü kez katıldığımız bu fuar, bizim açımızdan son derece olumlu geçmiştir. Çeşitli yurt içi ve dışı iş bağlantılarımız oldu. Yeni firmalarla olumlu temaslar sağladık. Bizleri ve ürünlerimizi daha yakından tanımak istediler. Bu nedenle konunun uzmanı arkadaşlarım,  en kısa zamanda bu firmaları ziyarete gidecekler.
Genel Müdür Veysi Küçük, Zuchex Fuarıyla ilgili görüşlerini de şöyle açıkladı, "Avrupa’nın  3’ncü dünyanın 4.üncü büyüğü olan bu fuara 3.ncü kez katılıyoruz.İçinde bulunduğumuz sektör, ticari hacım olarak ülke ekonomisinde büyük bir yer kaplıyor.Dört gün içinde yurt dışından gelen ziyaretçi sayısının çokluğunu da göz önüne alırsak,sektöre yaptığı olumlu katkıyı görebiliriz. Ayrıca Türkiye ekonomisinin canlılığı, ticari anlamda bazı ülkelerde yaşanan olumlu gelişmeler, bu fuarda etkisini de olumlu yönde göstermiştir. Bu etki Zuchex  2017’nin  daha hareketli ve firmalar açısından daha olumlu geçmesini sağlamıştır. Fuarların ülke ekonomisine ve firmaların tanıtımına son derece olumlu katkıları oluyor. Üretim konumuzla ilgili gerek yurt içi, gerekse yurt dışı fuarlara katılmaya devam edeceğiz."

Editör: Haber Merkezi