Başkan Altuğ yaptığı açıklamada salgına karşı alınacak kişisel tedbirler sayesinde özlenen Ramazan günlerinin uzak olmadığına dikkat çekerek şunları paylaştı; “11 ayın Sultanı, bereketin, dayanışmanın, rahmetin simgesi olan Ramazan Ayı’na bir kez daha erişmenin huzuru içerisindeyiz. Maddi ve manevi sayısız güzelliklerin yaşandığı Ramazan-ı Şerif'in her birimize bereket getirmesini temenni ediyorum.

Ülkemizi ve tüm dünyayı bir yılı aşkın süredir etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle Ramazan Ayı’nı bu sene de buruk bir şekilde karşılıyoruz. Bu Ramazan Ayı’nda da alışık olduğumuz kalabalık iftar masalarına, yan yana kucaklaştığımız dost ortamlarına, mücadele ettiğimiz salgına karşı tedbir amacıyla ara vermemiz gerekecek.

Ramazan Ayı’nın yarattığı huzur veren manevi iklimi her daim hissederek tedbirlerimizi elden bırakmayalım. Umuyoruz ki özlenen Ramazan akşamları bizler için uzak değil. Toplum olarak el ele vererek sıkıntılı günlerin üstesinden hep birlikte geleceğiz. Her yıl Ramazan ayında daha çok gösterdiğimiz dayanışma duygusunu bu yıl sağlık alanında göstererek sofralarımızdan bolluk ve bereket, gönüllerimizden huzur ve bedenimizden sağlık eksik olmasın.

Bu duygu ve düşüncelerle Sakaryalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam Aleminin Ramazan Ayı’nın hayırlı, bereketli ve sağlıklı geçmesini diliyorum. Sabır ve tedbir ile geçireceğimiz son Ramazan olmasını temenni ediyorum.

Editör: Haber Merkezi