Adapazarı Pancar Ekicileri Kooperatifi (APEK) Başkanı Sebahattin Karasakal, Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet Sağlık ve Kooperatif Müdür Yardımcısı Burcuhan Yılmaz, Osmaneli’de muhtarlarla buluştu. Osmaneli Satış Mağazası personelinin de katıldığı yemekli toplantıya Osmaneli Belediye Başkan Yardımcısı Hayati Kaba ile Çerkeşli Sulama Birliği Başkanı Recep Sert de iştirak etti.

BAŞKANA TEŞEKKÜR
Osmaneli’ye bağlı mahalle muhtarlarının hepsinin katıldığı toplantıda Başkan Yardımcısı Hayati Kaba, “APEK’in İlçemiz çiftçilerine yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı memnunuz. Bölgede tarımsal hizmetlerde önderlik ettikleri için bölge çiftçileri adına teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Sebahattin Karasakal’a APEK Başkanı olarak yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.

“DESTEK VERECEĞİZ”
APEK Başkanı Sebahattin Karasakal, kooperatifin kuruluş amacının birlik ve beraberlik içinde daha çok üretmek olduğunu hatırlatarak, “Bundan sonra çiftçilerimizin isteklerini yerine getirmek için daha çok çalışacağız. Kooperatifin kapıları bütün çiftçilerimize açık... Çiftçimize elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi