Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Ergüven Aslan, görevi Fazilet Durmuş’tan devraldı. Millî Eğitim Müdürlüğü hizmet binası girişinde Fazilet Durmuş ve Millî Eğitim yöneticileri tarafından karşılanan yeni İl Millî Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, Sakaryalılara ve Sakarya eğitim camiasına göreve başlamasıyla ilgili bir mesaj yayımladı. Savaşçı, mesajında Sakarya eğitiminin başarısı için şehrimizin ilim yolculuğuna kendisini adamış binlerce eğitim neferinden biri olarak çalışacağını belirtirken göreve başlaması dolayısıyla çiçek gönderilmemesini, bunun yerine devletimizin selden ve yangından zarar gören vatandaşlarımız için oluşturduğu banka hesap numaralarına bağış yapılmasını istedi.

İRFAN ERLERİYİZ
Müdür Sıddık Savaşçı, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bizler aynı yüke omuz vermiş, aynı davaya kendini adamış irfan erleriyiz. Sevinçlerimiz de hüzünlerimiz de birdir bizim. Arifiye’den Erenler’e, Karasu’dan Hendek’e, Pamukova’dan Sapanca’ya kadar şehrimizin dört bir yanında görev yapan tüm öğretmen arkadaşlarım beni bir amirden ziyade bir meslektaşı, ağabeyi, kardeşi olarak görebilir; eğitim-öğretime dair sorun ve önerilerini rahatlıkla şahsımla paylaşabilirler. Sizlere her daim kapımızın açık olacağını bir kere daha ifade etmek istiyor; yüce Mevla'dan Sakarya’mıza nice hayırlı hizmetler yapmaya beni vesile kılmasını niyaz ediyorum.”

DURMUŞ VEDA ETTİ
Öte yandan Sakarya’da 3 yılı aşkın görev yapan İl Millî Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, birlikte görev yaptığı Müdürlük personelini birimlerinde ziyaret ederek kendilerine teşekkür etti. Durmuş, “Sakarya'da bulunduğum süre içerisinde zaman ve mekân mevhumu gözetmeksizin eğitime çareler aradım. Ne kadar çok yüreğe dokunabildiysem bunu kâr saydım. Gördüğüm mütebessim yüzler, iyi dilekler, dualar gösteriyor ki samimiyet, adalet ve hakkaniyet düsturuyla hareket eden mutlaka kazanır. Bugün görevi devralan meslektaşım Sayın Ebubekir Sıddık Savaşçı Bey'e güzel bir çalışma ortamı bırakmanın rahatlığı ile başarılar temenni ediyorum. Biliyorum ki kendileri de Sakarya'ya pek çok katkı sunacak ve şehrin zenginliğiyle birikim kazanacaktır. Görev değişikliğinin hepimiz için hayırlara vesile olması duasıyla... İtimadın abideleştiği huzur coğrafyasının asil evlatlarına, beni öğretmeni gibi seven sevgili çocuklarıma ayrıca teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal edin. Benim varsa tüm Sakaryalılara helal olsun. Hepinizin yolu ve bahtı açık olsun. Allah‘a emanet olun.”

Editör: Haber Merkezi