‘VELİLER SABIRLI OLMALI’
Okul binalarını yıkımı nedeniyle bu okullardaki eğitim ve öğretimin başka okullara paylaştırılarak aktarılacağını belirten Bakırtaş, bu taşınmanın velilerin tepkisine neden olabileceğini ancak uzun vadeli düşünüldüğünde çocuklarının güvenli binalarda okuyabilmesi için bunun kaçınılmaz olduğuna hak vereceklerine inandıklarını belirtti. Bakırtaş, diğer yendan Adapazarı’ndaki 21 Haziran İlköğretimokulu binasında da güçlendirme çalışması yapılacağını belirtti.

BASIN ZİYARETLERİ
Sakarya İl Millî Eğitim Şube Müdürü ve Sakarya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra, 27 Mayıs 2019 tarihinde Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Coşkun Bakırtaş, basın kuruluşları ile tanışma ve diyalogları geliştirme kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor.

Gazetemize dün bir ziyaret düzenleyen Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, genel müdür Zeki Aydıntepe ve genel yayın yönetmeni Levent Bayri ie görüşerek, Adapazarı’ndaki eğitim ve öğretim kapsamında yapılan çalışmaları paylaştı.

‘TOPYEKÜN GAYRET GEREK’
Sakarya’daki eğitim ve öğretim çıtasını yükseltme hedefi ile çalıştıklarını ifade ederek, bu hedefe ulaşmada tüm paydaşlara görev düştüğünü vurgulayan Bakırtaş, “eğitim ve öğretimde istenenen seviyeye ulaşmada yalnızca eğitimcilere değil, veliler ile birlikte basın ve tüm eğitim paydaşlarına görev düştüğünü belirtti. Bakırtaş, “İyi yetişmiş bir nesil ve üreten bir nesil bir yetiştirmek istiyorsak, sadece biz eğitimcilerle değil, başta velilerimiz olmak üzere, siz basın kuruluşları, iş dünyası gibi tüm paydaşlarımız ile birlikte topyekün bir gayret içinde olmalıyız” diye konuştu.

BİR FİNCAN KAHVENİN…
Ziyarette yapılan sohbet sonunda Adapazarı İlçe Millî Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, “Bir fincan kahvenin 40 yılı hatırı vardır” diyerek genel müdürümüz Zeki Aydıntepe’ye fincan takımı hediye etti. Ziyaret ve nazik hediye için teşekkür eden Aydıntepe, basın olarak Milli Eğitimin tüm çalışmalarının destekçisi olduklarını ifade etti. YENİ SAKARYA GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi