Okul Müdürü Selehattin Topçu yaptığı açılış konuşmasında Çanakkale Zaferi’nin tarihimizde çok önemli bir yeri olduğunu belirtti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Anasınıfı öğrencilerinin gösterisi büyük beğeni topladı.
Şehit Fatih Kemal Yarar Ortaokulu Müdür Yardımcısı ve Müzik Öğretmeni Can Özcan’ın öncülüğünde ortaokul öğrencilerinin oratoryosu ile devam eden programda öğrenciler tarafından sahnelenen Çanakkale Zaferi tiyatro gösterisi davetlilerden büyük alkış aldı.
Program sonunda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın tarafından okula ismini veren ve aynı zamanda emekli öğretmen olan Şehit Fatih Kemal Yarar’ın Babası Salim Yarar’a çiçek takdim edildi. Etkinlik kapsamında okul bünyesinde yapılan Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödülleri verildi.
Programa; İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Yalçın, Adapazarı İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Cafer Güneş, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Taşkıran, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Tuncay Alioğlu, Şehit Babası Salim Yarar, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Editör: Haber Merkezi