Akademik başarı, mesleki, sosyal, kültürel, Sportif faaliyetleri başarıyla tamamlamanın haklı gururunu yaşayan Adapazarı AİHL idareci ve öğretmenleri tabiatın eşsiz güzelliğinde ok atma, havalı silahlarla atış yapma gibi etkinliklerde bulundu.
EKİP İŞİ 
Okul Müdürü Mustafa Bulut düzenlenen etkinlikle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Bir kurumda başarı ve huzur varsa bu bir ekip işidir. Omuz omuza verip aile ortamını oluşturma işidir. Başarı geliyorsa bu ekiple beraber geliyor. Hakikaten arkadaşlarımız geceli gündüzlü, ibadet duygusuyla çalıştılar, adeta her öğrencinin, velinin gönlüne girdiler, yerine göre onların dert ortağı oldular. Yeri geldi kendi evlerinin yolunu unuttular.” 

----


TEŞEKKÜR ETTİ
“Beraberce yürüdüler ve başardılar. Bu arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Onun için diyoruz ki, “Biz büyük bir aileyiz.” Etkinliğimize katılarak bizleri onurlandıran İl Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş’a, müdür yardımcılarımız Naci Doyuk ve Engin Kahraman’a, ayrıca bize bu imkanı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’a, etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen Ayhan Yağız’a ve gençlik hizmetleri liderlerine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi