KUPASINI KALDIRMIŞTI
Ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden takımlardan biri olan Hendek Yenimahallespor, ortaya koyduğu performans ile alkış aldı. Ligde 21 maçta 18 galibiyet 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan Hendek temsilcisi, kupasını da gerçekleştirilen tören ile kaldırmıştı. Kırmızı beyazlılar, önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak için mücadele edecek.

KORONA ÖNCESİ TÖREN
Koronavirüs salgını nedeniyle birçok takım üst lige çıkmasına rağmen kupasını henüz alamazken, önceden şampiyonluğunu garantileyen Hendek Yenimahallespor, salgın öncesinde kupasına kavuşmuştu. Düzenlenen törende Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Başkan Yardımcısı Hüdaverdi Bahadır, ASKF Başkanı Yaşar Zımba, ASKF Sakarya İl Temsilcisi Tezcan Demir, Hendek İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Yenimahalle Muhtarı İsmet İskefiyeli, Hendekspor Kulübü Başkanı Adil Karabulut, Yönetimi, Yenimahallespor Kulübü Başkanı Vural Tutkun, yöneticiler ve Teknik heyet de hazır bulunmuştu.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANMIŞTI
Hendek temsilcisi, doyasıya kutladığı şampiyonluk töreninde Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu ve Teknik Direktör Osman Yazıcıyı omuzlara alıp havaya atarak şampiyonluk sevincini doyasıya yaşamışlardı. Yeni sezona da şampiyonluk parolası ile çıkacak Yenimahalle yönetimi, gerekli mevkilere gerekli transferleri de önümüzdeki günlerde yapacak.

Editör: Haber Merkezi