Futbol, basketbol ve voleybol sahalarından oluşacak yeni komplekslerden biri de Erenler Küçükesence’de gençlerin büyük heyecanla beklediği tesis olacak.

Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı projeler kapsamında Adapazarı Kurtbeyler, Arifiye Hanlıköy, Ferizli Sinanoğlu, Karasu Adatepe, Söğütlü Soğucak, Geyve Eşme ve Bayat Mahalleleri de kapsamlı spor yatırımlarından faydalanacak. Bu sayede mahallelerdeki spor altyapısı güçlendirilerek gençler için sağlıklı ve güvenli alanlar oluşturulacak.

Erenler Küçükesence’de sona yaklaşıldı
Küçükesence’deki saha kompleksinde yan yana futbol, basketbol ve voleybol sahaları bulunacak. Basketbol ve voleybol sahalarının beton imalatı tamamlanırken, futbol sahası ise sentetik çim kaplaması için tesviye aşamasına geçildi. Alanı çevreleyecek demir profiller montajlanarak, tesisin güvenli ve modern yapısı garantileniyor.

Mahalle halkı ve gençler memnun
Küçükesence Mahallesi Muhtarı Lütfi Tetik, “Mahallemizde uzun zamandır böyle bir tesis eksikti. Hem gençlerimiz hem de aileler için güzel bir ortam oluşacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Alemdar’a ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Gençler de sahaya kavuşacakları gün için büyük heyecan yaşıyor. Mahalleli çocuklar Berat Altıntaş ve Ersel Macit, “Sahanın yapılmasına çok heyecanlıyım, hemen bitmesini istiyorum” ve “Artık biz de güzel bir sahada top oynayabileceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Sakarya Büyükşehir Belediyesi