Uzman rehberler eşliğinde gerçekleştirilen programda katılımcılar, doğanın eşsiz renkleri arasında keyifli bir gün geçirdi. Doğa tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, yürüyüş boyunca endemik bitki türleri ve bölgenin doğal güzellikleri keşfedildi.
16 kilometrelik eşsiz deneyim
Bin 543 metre rakımlı Keremali Dağı eteklerinde gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar, hafif egzersiz, ısınma ve kas germe hareketleriyle güne başladı. Sisli havaya rağmen doğaseverler, uzman rehberler eşliğinde Keremali Yaylası’nın zirvesine güvenli şekilde ulaştı.
Doğa yürüyüşüne katılan vatandaşlar, organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirirken, temiz hava ve doğal atmosferin kendilerine moral verdiğini ifade etti.
“Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum”
Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Orhan Bayraktar, ilkbahar sezonu boyunca gerçekleştirilen doğa yürüyüşlerinin büyük ilgi gördüğünü belirtti.
Bayraktar, “İlkbahar Doğa Yürüyüşleri boyunca şehrimizin birbirinden güzel doğa rotalarında hem yürüdük, hem keşfettik, hem de çok güzel anılar biriktirdik. Doğayla iç içe geçirilen bu anlar sadece sağlıklı yaşam adına değil, yeni dostlukların kurulmasına ve güzel sohbetlerin oluşmasına da vesile oldu” dedi.
Bu yıl da yoğun katılımla başarılı bir sezon geçirdiklerini ifade eden Bayraktar, “Katılım sağlayan, enerjileriyle programlarımıza değer katan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Yeni rotalarda ve yeni yürüyüşlerde yeniden buluşacağız” diye konuştu.





