İstanbul, Bursa, Kocaeli, Ankara, Yalova, Düzce ve Sakarya’dan toplam 64 sporcunun katıldığı organizasyon, tenis severlerin yoğun ilgisiyle takip edildi.
Turnuvanın başhakemliğini Ulusal Hakem Ferhat Kılıç üstlenirken, kortlarda Aday Hakem Dilek Nurlu, İl Hakemi Yusuf Gökdemir ve İlk Hakemi Arif Doğru görev yaptı.
Tekler Kategorisinde Şampiyonlar Kupaya Uzandı
Erkek Büyükler Tekler kategorisinde Mustafa Can Güneş şampiyon olurken, Deniz Şengül turnuvayı finalist olarak tamamladı.
Kadın Büyükler Tekler kategorisinde ise Elşen Nil Aldemir şampiyonluğa ulaşırken, Özüm Özgenler ikinci oldu.
Çiftlerde Kıyasıya Rekabet
Erkek Büyükler Çiftler kategorisinde Kerem Sezer ile Deniz Şengül ikilisi şampiyonluğa ulaşırken, Aydın Halis Gencer ve Kerem Bozkurt finalde mücadele ederek ikinci sırada yer aldı.
Kadın Büyükler Çiftler kategorisinde ise Enki Nas Çelik ve Elşen Nil Aldemir şampiyon olurken, Nida Nur Bayrak ile Defne Yırcalı finalist olarak turnuvayı tamamladı.
Sakarya Tenis Akademisi Ev Sahipliği Yaptı
Beş gün boyunca devam eden organizasyon, sporculara önemli puanlar kazandırırken, tenis severlere de yüksek tempolu karşılaşmalar izleme fırsatı sundu.
Sakarya Tenis Akademisi yetkilileri, turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek, Türkiye tenisinin gelişimine katkı sağlayan organizasyonlara ev sahipliği yapmaya devam edeceklerini belirtti.




