Programa; BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz’ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İrfan Kırıştıoğlu, Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Genel Sekreter Mehmet Aydemir katıldı. Toplantıda, ÖİDB personeliyle yürütülen çalışmalar ve süreçlere ilişkin karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
“ÖİDB üniversitenin yüzüdür”
Programda konuşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı’nın doğrudan öğrencilerle temas halinde olması nedeniyle üniversitenin yüzü konumunda bulunduğunu vurguladı. Personelin güler yüzlü, çalışkan ve aidiyet duygusuyla hareket etmesinin, öğrenci memnuniyetine ve akademik personelin motivasyonuna olumlu yansıdığını belirten Prof. Dr. Yılmaz, ÖİDB çalışanlarına verdikleri katkılardan dolayı teşekkür etti.
Üniversite üst yönetimi olarak idari personelin liyakate dayalı yükselme imkânlarının önünü açmaya gayret ettiklerini ifade eden Yılmaz, fiziki altyapı olanaklarının geliştirilmesi konusunda da destek vermeyi sürdüreceklerini söyledi.
“Çalışmaları taçlandırmak için bir aradayız”
Öğrenci İşleri Daire Başkanı Nurten Alakoç ise ÖİDB personelinin her zaman özveriyle ve kurumsal aidiyet bilinciyle görev yaptığını dile getirdi. Düzenlenen organizasyonun amacının personeli onore etmek, emeklerini ve başarılarını taçlandırmak olduğunu belirten Alakoç, programa katılarak destek veren üniversite üst yönetimine teşekkür etti.
Program, kahvaltının ardından ÖİDB Daire Başkanı, şube müdürleri ve tüm personellere emeklerinden dolayı hazırlanan belgelerin takdim edilmesiyle devam etti. Organizasyon, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.





