Sakaryaspor’un tecrübeli golcüsü Berk İsmail Ünsal, 1461 Trabzon karşılaşmasında yeşil-siyahlı formayla 100. maçına çıkarak önemli bir kilometre taşını geride bıraktı.

Sakaryaspor tarihinde en fazla forma giyen oyuncular arasındaki yerini alan ve “Dalya” diyen Berk İsmail Ünsal için Adana 01 FK maçı öncesinde özel bir tören düzenlendi.

Plaketi Başkan Enes Zengin verdi

Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanan mücadele öncesinde gerçekleştirilen törende Sakaryaspor Başkanı Enes Zengin, Berk İsmail Ünsal’a 100. maç anısına plaket takdim etti.

Yeşil-siyahlı taraftarların sevgisini kazanan golcü futbolcu, plaket töreni sırasında tribünlerden büyük alkış aldı.

Berk İsmail Ünsal, Sakaryaspor forması altında 100. maça ulaşmanın gururunu yaşarken, kulüp tarihindeki özel yerini de pekiştirdi.

Türkiye şampiyonu Sakarya Karması Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ağırlandı
Türkiye şampiyonu Sakarya Karması Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde ağırlandı
İçeriği Görüntüle

foto: sosyal medyas

Muhabir: Serkan ARUTAN