Sağlık Bakanlığı Saha Koordinatörü Dr. Osman Açıkgöz, İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir ve Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Altıntoprak, Başkan Alemdar’ı ziyaret ederek sağlık alanındaki iş birliği konularını görüştü.

Başkan Alemdar’dan Teşekkür Mesajı

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Alemdar, “Kıymetli konuklarımıza ziyaretleri için teşekkür ediyor, sağlık çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. Sakarya için birlikte üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Konuklardan İş Birliği Vurgusu

Dr. Osman Açıkgöz ise ziyareti değerlendirdi: “Başkan Alemdar’ın misafirperverliği ve Sakarya’nın sağlık alanındaki vizyonu bizleri çok memnun etti. Ortak projelerle bölge halkına daha kaliteli hizmet sunmayı hedefliyoruz.”

Doç. Dr. Kayhan Özdemir, “Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışmak, sağlık hizmetlerinin etkinliğini artırıyor. Başkan Alemdar’a destekleri için teşekkür ederiz” dedi.

Prof. Dr. Fatih Altıntoprak ise, “Sakarya Üniversitesi olarak sağlık alanındaki iş birliğimizi güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu ziyaret, ortak projelerde daha fazla adım atmamız için önemli bir fırsat oldu” ifadelerini kullandı.

Ziyaret, Sakarya’da sağlık ve eğitim alanındaki iş birliklerinin güçlendirilmesine yönelik verimli bir görüşme ile sona erdi.

Fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Hüseyin Çimen