Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, Kapalı Pazar Yeri’nde kurulan AK Nokta’da vatandaşlarla bir araya geldi. Programa AK Parti Pamukova İlçe Başkanı Burak Çelik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Yüksel, belediye meclis üyeleri ve parti teşkilatı da katıldı.
Başkan Akın, burada yaptığı açıklamada hemşehrilerinin talep ve önerilerini dinlediklerini belirterek, “Kapalı pazar yerimize kurduğumuz AK Nokta’da hemşehrilerimizle buluştuk. Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik, çözüm önerilerimizi paylaştık ve AK Parti ailemize yeni katılımlarla daha da güçlendik.” ifadelerini kullandı.
Gün boyunca süren buluşmada, vatandaşların belediye hizmetlerine yönelik soruları yanıtlanırken, partiye yeni üyelerin katılımı da gerçekleştirildi.
Kaynak: sosyal medya




