Program kapsamında Başkan Akın, Mustafa Günaydın ile Nurdan Merey çiftinin nikâh akdini gerçekleştirirken, İlayda & Celal, Emine & Semih, Çağla & Kağan, Sena & Buğra ile Elif & İbrahim çiftlerinin düğün merasimlerine de katıldı.

Nikâh ve düğün törenlerinde çiftler ve aileleriyle yakından ilgilenen Başkan Akın, yeni evli çiftlere bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk temennisinde bulundu.

Başkan Akın, "Bugün de birbirinden güzel nikâh ve düğün merasimlerinde kıymetli hemşehrilerimizin mutluluklarına ortak olduk. Mustafa Günaydın ile Nurdan Merey çiftimizin nikâh akdini gerçekleştirmenin yanı sıra, İlayda & Celal, Emine & Semih, Çağla & Kağan, Sena & Buğra ile Elif & İbrahim çiftlerimizin düğün merasimlerine katılarak bu anlamlı günlerinde yanlarında olduk. Tüm genç çiftlerimizi gönülden tebrik ediyor, ailelerini de kutluyorum. Rabbim yuvalarına sağlık, huzur, bereket ve bir ömür boyu mutluluk nasip etsin. Birlik ve beraberlikleri daim olsun." ifadelerini kullandı.

Fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Hüseyin Çimen