Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Bayır ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf ziyaretleri kapsamında Modern Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren oto sanatkârlarıyla buluştu. Esnafın talep ve önerilerinin dinlendiği toplantıda, otomotiv sektöründeki gelişmeler ve meslek mensuplarının yaşadığı sıkıntılar değerlendirildi.
SANAYİ ESNAFININ SORUNLARI KONUŞULDU
Modern Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen buluşmada, oto sanatkârlarının günlük çalışma hayatında karşılaştığı zorluklar gündeme geldi. Sektörün mevcut durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, sorunların çözümü için atılması gereken adımlar üzerinde duruldu.
Esnafın beklentilerini dinleyen Başkan Ahmet Bayır ve yönetim kurulu üyeleri, meslek mensuplarıyla doğrudan iletişim kurarak talep ve önerileri değerlendirdi.
ESNAF VE ODA YÖNETİMİ BİR ARAYA GELDİ
Samimi bir sohbet ortamında gerçekleşen toplantıda, oda yönetimi ile sanayi esnafı arasındaki dayanışmanın ve iletişimin önemi ön plana çıktı.
Esnafın sorunlarının yerinde dinlenmesi ve çözüm önerilerinin karşılıklı olarak değerlendirilmesi, buluşmanın önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.
ESNAFTAN BAŞKAN BAYIR'A TEŞEKKÜR
Sakarya Oto Sanatkârları Esnaf Odası Başkanı Ahmet Bayır ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı, kendileriyle bir araya gelinmesinden dolayı teşekkür etti.
Esnaf, sorunlarını ve beklentilerini doğrudan oda yönetimine aktarma fırsatı buldukları toplantının verimli geçtiğini ifade etti.

BULUŞMA HATIRA FOTOĞRAFIYLA SONA ERDİ
Modern Sanayi Sitesi'nde gerçekleştirilen sohbet toplantısı, Başkan Ahmet Bayır, yönetim kurulu üyeleri ve esnafın birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafıyla sona erdi.





