Milli Savunma Bakanlığı Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’nde görev yapan Arslan için Mudanya Işıklı Mezarlığı’nda cenaze töreni düzenlendi. Törene aile üyeleri, yakınları ve mesai arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede gözyaşları sel olurken, Arslan’ın tabutunu kadınlar omuzladı.

“Kadın Cinayetleri Son Bulsun” Çağrısı
Törende “Kadın cinayetleri son bulsun” sloganları atıldı. Arslan için helallik alınmasının ardından cenaze dualarla toprağa verildi.

Olayın Geçmişi
Feci olay dün öğle saatlerinde Ankara’da meydana gelmişti. İddiaya göre, boşanma aşamasındaki eşiyle konuşmaya giden Barış Arslan ve babası Kudret Arslan, Başak Arslan ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine kayınpeder Kudret Arslan, gelinini defalarca bıçakladı. Ağır yaralı halde evden kaçan Arslan, peşinden gelen kayınpederi tarafından boynundan tekrar bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Cinayetin ardından Kudret Arslan ve oğlu Barış Arslan gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA