Erenler Örnek Camii’nde düzenlenen cenaze törenine Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik ve çok sayıda seveni katıldı. Aydıntepe, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.




Sakarya’nın tanınmış ailelerinden Aydıntepe ailesi, acı bir kayıpla sarsıldı. Sakarya basın camiasının sevilen ve saygın isimlerinden Zeki Aydıntepe’nin kardeşi, Bilal ve Ali Burak Aydıntepe’nin babaları Hüseyin Aydıntepe, 73 yaşında yaşamını yitirdi.



İki çocuk babası Hüseyin Aydıntepe’nin vefatı, ailesi, yakınları ve sevenleri arasında büyük üzüntüye neden oldu.
Son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden Hüseyin Aydıntepe için Erenler Örnek Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Aydıntepe’nin naaşı, Emirdağ Mezarlığı’na götürülerek dualarla toprağa verildi.
Başkan Osman Çelik de cenazeye katıldı
Hüseyin Aydıntepe’nin cenaze törenine Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Aydıntepe ailesinin yakınları ve merhumu seven çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde Aydıntepe ailesi büyük üzüntü yaşarken, törene katılanlar merhuma son görevlerini yerine getirdi. Hüseyin Aydıntepe’nin yakınları, bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan sevenlerinin taziyelerini kabul etti.







Sevenlerini yasa boğdu
73 yaşında hayata gözlerini yuman Hüseyin Aydıntepe’nin vefatı, Sakarya’da ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Aydıntepe ailesi, sevdiklerini kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşarken, cenazeye katılan çok sayıda kişi merhuma dualarla veda etti.
Yeni Sakarya ailesinden başsağlığı
Yeni Sakarya Gazetesi olarak merhum Hüseyin Aydıntepe’ye Allah’tan rahmet; başta ağabeyi Zeki Aydıntepe, evlatları Bilal ve Ali Burak Aydıntepe olmak üzere tüm Aydıntepe ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Mekânı cennet, ruhu şad olsun.



