Geçtiğimiz yıl Kocaali’de yabancı plakalı lüks otomobilin başka bir otomobille kavşakta çarpışması neticesinde meydana gelen ve 66 yaşındaki Hatice Kılıç hayatını kaybetmiş kazada 9 kişi de yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybeden Hatice Kılıç’ın torunu Sümeyra Kılıç, kazanın üzerinden yaklaşık bir yıl geçmesine rağmen herhangi bir davanın açılmadığını dile getirerek isyan etti.

Kılıç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, adalet istediğini belirterek şu ifadelere yer verdi, “ Şimdi sizlere bir şey anlatmak istiyorum. 02.08.2021 Pazartesi günü hayatımızın en acı kaybını veriyoruz. Ailemizin bir tanesi babaannem Hatice Kılıç'ı kaybediyoruz. Olay Sakarya'nın Kocaali ilçesinde iki arabanın çarpışması sonucu meydana geliyor.  

CANIMIZ YANDI
İçinde bulunduğu arabanın sürücüsü kaç defa trafik kazası geçiren biri, karşı taraf deseniz yaya yolunda yapmaması gereken hızı yapan biri. Bu olayda en masum olan taraf olmamıza rağmen en çok canı yanan biz oluyoruz. Peki ya şimdi sizlere soruyorum suçlular neden evlerinde huzurlu ve mutlu bir şekilde hayatlarına devam ediyor? 

KİM ÖDEYECEK!
Aradan onca zaman geçmesine rağmen hala neden dava açılmıyor? Kocaali Savcısı davayı bilerek mi açmıyor? İhmalkarlıklar sebebiyle üzülen canların vebalini kim ödeyecek? Bu olayı ulaştırabildiğim kadar herkese ulaştırıp gereken kişilerin sorumsuzluklarının cezasını ödemelerini sağlayacağım. Bizde ADALET istiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi