Kaybolan Erdal Sakız'ı (43), ormanlık alanda aracının içerisinde silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Çam dağı ormanlık alanda ineklerini aramaya giden Ali Kardeş, otomobil içerisinde bir erkek cesedi görünce jandarmaya ihbarda bulundu. Baş ve göğüs kısmında mermi olduğu ayrıca elinde de tüfek mermi izi olduğu tespit edilen cesedin incelemeler sonucunda Erdal Sakız'a ait olduğu tespit edilmişti.

JASAT ARAMA YAPTI

Cinayetle ilgili jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda aralarında tüccar arkadaş olan E.K., eşi L.K., oğulları S.K. Erdal Sakız'ın oğlu Tuncay ve yeğeni de gözaltına alınmıştı. Sakarya İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ekipleri yaptıkları çalışmalarda Erdal Sakız'ın cansız bedeninin bulunduğu alanda HTS ve araç GPS kayıtlarını inceledi. Erdal Sakız'ın yakın arkadaşı E.K.'un aracından gelen sinyallerin olay yerine yakınlığına olay gecesi yaşananlara dikkat çekti.

“TÜFEKLE VURDU”

Cinayet hakkında günlerce Erdal'ın oğlunu ve sevgilisini suçlayan E.K. gözaltına alındıktan sonra ilk itiraf kızından daha sonra da eşinden geldi. Olayla ilk itiraf E.K.'un kızından geldi. E.K.'un kızı Müge Anlı muhabirine "Babamın ismini vermek zorunda kaldım, annem ve abim kurtulur mu?" borcunu almaya gelmişti. İlk itiraftan sonra bir itiraf da E.K.'un eşinden geldi. Olaya tanık olan L.K.'un "Erdal'ı kocam öldürdü" sözleriyle cinayeti doğruladı. Erdal Sakız'ın eşi ise borcumuz vardı onu almaya gelmişti, parayı verirken elimi tutup beni öpmeye çalıştı ben bağırınca eşimde tüfekle Erdal'ı vurdu. Konu ile ilgili inceleme devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi