AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, yürütülecek çalışma kapsamında üyelerin evlerinde ya da iş yerlerinde ziyaret edileceğini belirterek, hem görüş ve önerilerin alınacağını hem de parti faaliyetlerine katılımın artırılmasının amaçlandığını söyledi.
Üyelere Erdoğan İmzalı Teşekkür Belgesi
Ziyaretler kapsamında üyelere özel bir belge de takdim edilecek. Tever, saha çalışmaları sırasında Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan ve üyelere hitaben kaleme alınmış teşekkür belgesinin kendilerine sunulacağını açıkladı.
Tever, “Yakında başlatacağımız saha programı kapsamında Sakarya genelindeki 194 bin 716 üyemize bire bir ulaşmayı hedefliyoruz. Ziyaretlerimizde ayrıca Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan teşekkür belgesini de üyelerimize takdim edeceğiz” dedi.
“Üyelerimizle Güçlü Bağ Kuracağız”
Çalışmaların yalnızca sayısal büyüme amacı taşımadığını vurgulayan Tever, teşkilat içinde güçlü bir bağ kurmayı hedeflediklerini ifade etti. Uzun süredir devam eden üyelik çalışmaları sayesinde Sakarya’da önemli bir üye sayısına ulaşıldığını belirten Tever, tüm üyelerin tek tek ziyaret edilerek dinleneceğini söyledi.
“Çalışmalarımızı sadece ‘üye oldum’ anlayışıyla sınırlı tutmayacağız” diyen Tever, üyelerin mahalle ve sandık bazlı çalışmalara aktif şekilde dahil edileceğini, Türkiye’nin ve Sakarya’nın geleceğine yönelik politikaların anlatılacağını kaydetti.
“AK Parti’nin Gücü Tabanından Geliyor”
AK Parti’nin en geniş tabanlı siyasi hareketlerden biri olduğunu dile getiren Tever, partinin başarısında sahadaki doğrudan temasın büyük rol oynadığını vurguladı. “AK Parti’nin en büyük gücü, tabanından aldığı enerjiyi siyasete yansıtmasıdır. Elde ettiğimiz tüm başarıların arkasında bu güçlü teşkilat yapısı vardır” ifadelerini kullandı.
Teşkilatların mahalle mahalle, sokak sokak yürüttüğü çalışmaların önemine dikkat çeken Tever, kadın ve gençlik kollarının da sürece aktif şekilde katkı sunduğunu belirtti.
Ramazan ve Yaz Boyunca Sürecek
Planlamaların tamamlandığını ifade eden Tever, saha faaliyetlerinin Ramazan ayı boyunca iftar ve sahur programlarıyla devam edeceğini, yaz aylarına kadar ise aralıksız sürdürüleceğini açıkladı. Elde edilen verilerin düzenli olarak genel merkeze raporlanacağı belirtildi.
“Türkiye Yüzyılı” Vurgusu
Yapılan çalışmaların temel amacının “Türkiye Yüzyılı” vizyonuna katkı sağlamak olduğunu ifade eden Tever, il, ilçe, mahalle ve köy teşkilatlarının koordineli şekilde sahada olacağını söyledi.
Açıklamasının sonunda Ramazan ayına da değinen Tever, tüm vatandaşların Ramazan-ı Şerif’ini tebrik ederek, sağlık, huzur ve bereket temennisinde bulundu.





