13 ülke, 30 şehir, 110 kulüp ve 1288 sporcunun katıldığı turnuva, 8-9 Ağustos tarihlerinde Gemlik Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dört şampiyonluk geldi

Turnuvada Adapazarı Belediyesi Spor Kulübü adına mücadele eden Elif Burukoğlu, Sare Kutluyer, Fidan Dindar ve Beyzanur Yılmaz kategorilerinde şampiyonluğa ulaştı.

Elif Burukoğlu Ümit Kadınlar 47 kiloda, Sare Kutluyer 13 Yaş Kızlar 54 kiloda, Fidan Dindar 13 Yaş Kızlar 49 kiloda, Beyzanur Yılmaz ise 12 Yaş Kızlar 40 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

Zehra Aksoy 10 Yaş Kızlar +40 kiloda ikinci olarak gümüş madalya kazanırken, Aysima Kaba 13 Yaş Kızlar 44 kiloda üçüncü olarak bronz madalya elde etti.

Poyrazlar’da spor dolu gün! Gençler doğayla iç içe etkinlikte buluştu
Poyrazlar’da spor dolu gün! Gençler doğayla iç içe etkinlikte buluştu
İçeriği Görüntüle

Hedef Avrupa

Toplam 6 madalyayla turnuvayı tamamlayan Adapazarı Belediyesi Spor Kulübü, genel klasmanda da dikkat çeken bir derece elde etti.

Ağustos sonunda İsviçre’de düzenlenecek Basel Open Karate Turnuvası’na hazırlanan milli sporcu Fidan Dindar da Gemlik’teki şampiyonluğuyla formda olduğunu gösterdi.

Antrenörler Şahin Damar ve Beyza Yılgın, turnuva boyunca sporcuların performanslarını takip ederken, başantrenör Şahin Damar çalışmaların Avrupa ve Dünya Şampiyonaları hedefi doğrultusunda sürdürüldüğünü belirtti.

Fotoğraflar: Sosyal Medya

Muhabir: serkan arutan