Adapazarı Karaosman Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkında ortaya çıkan görüntüler vatandaşların tepkisine neden oldu. Çocuğunu oyun oynaması için parka götüren bir anne, karşılaştığı manzara karşısında adeta şok yaşadı.

Olay, Karaosman Mahallesi sınırları içerisindeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre çocuğuyla birlikte parka gelen anne, evladı oyun oynarken kaydırağın merdivenlerinden yukarı çıktı.

Kaydırağın orta ve üst platformuna ulaşan kadın, çocukların ellerini sürdüğü ve oyun oynadığı alanlarda çok sayıda alkollü içecek kalıntısı ile karşılaştı. Park içerisindeki görüntüler hem şaşkınlık yarattı hem de ailelerin tepkisini çekti.

Vatandaşlar, çocukların yoğun olarak kullandığı oyun alanlarının bu şekilde kirletilmesine tepki göstererek parkların daha sık denetlenmesini istedi. Özellikle akşam saatlerinde bazı alanlarda benzer görüntülerin oluştuğunu belirten mahalle sakinleri, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Çocukların sağlığı açısından ciddi risk oluşturduğunu ifade eden aileler, oyun parklarının temiz tutulması ve güvenli hale getirilmesi gerektiğini söyledi. Olay sonrası bölgede temizlik çalışması yapılması bekleniyor.

Kaynak: sosyal medya