Ekiplerin yaptığı çalışmalar sonucunda, A.E. (22) isimli şüphelinin İstanbul’dan Sakarya ve Samsun’a uyuşturucu madde sevkiyatı yapacağı bilgisine ulaşıldı.

Serdivan’da 15 yaşındaki üvey oğlu tarafından vurulan baba toprağa verildi
Serdivan’da 15 yaşındaki üvey oğlu tarafından vurulan baba toprağa verildi
İçeriği Görüntüle

Şüphelinin kullandığı araç, Kuzey Marmara Otoyolu Akyazı Gişeleri çıkışında ekipler tarafından durduruldu. Araçta gerçekleştirilen aramada 50 bin 792 adet sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Çalışmalarını genişleten ekipler, uyuşturucu taşınan araca öncülük ettiği ve İstanbul’dan birlikte hareket ettiği belirlenen ikinci aracı da takibe aldı.

Adapazarı ilçesinde düzenlenen operasyonda E.Ö. (26), M.C.E. (20) ve D.D. (21) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli, sevk edildikleri adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: basın bülteni