Edinilen bilgilere göre, Hendek Dereboğazı Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesinde bulunan 4 katlı bir binanın çatı kısmına bir kadın çıktığı ve kiremitleri sağa sola savurduğu ihbarı ile olay yerine Polis, İtfaiye ve Sağlık ekipleri sevk edildi.

ELİNE GEÇENİ SAVURDU
Ekiplerin olay yerine gelmesi ile birlikte cinnet geçiren kadın eline geçirdiği kiremitleri sağa sola savururken, olay yerinde park halinde bulunan Ü.U.’ya ait olan otomobilde atılan kiremitlerden nasibini aldı ve araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

BİR ANLIK BOŞLUKTA YAKALANDI
Emniyet ve İtfaiye ekipleri çatıya çıkarak cinnet getiren N.D. isimli bayanı ikna edebilmek için büyük çaba gösterirken, konuşmalar esnasında bir anlık boşluktan faydalanan ekipler cinnet getiren N.D.’yi yakalayarak etkisiz hale getirdi ve çatıdan İtfaiye merdiveni ile indirerek olay yerinde bulunan Ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
Yaşananların ardından çatıdan atılan kiremitlerin hedefi haline gelen otomobilde büyük çapta maddi hasar meydana gelirken, etrafa yayılan kiremit parçaları olayın şiddetini gözler önüne serdi. MEHMET KAVİS

Editör: Haber Merkezi