KONTROLDEN ÇIKTI
Kaza, saat 00.00 sıralarında Adapazarı Karakamış-Ozanlar yolu üzerinde, Ozanlar Mezarlığı önünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Karaman Mahallesi’nde ikamet eden 36 yaşındaki Okan Deniz’in kullandığı otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.
DUVARA VE RÖMORKA ÇARPTI
Savrulan otomobil önce Ozanlar Mezarlığı’nın duvarına çarptı. Çarpmanın ardından kontrolden çıkan araç, yol kenarında bulunan römorka çarparak durabildi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde otomobil sürücüsü Okan Deniz’in hayatını kaybettiği belirlendi. Bir çocuk babası olduğu öğrenilen Deniz’in ölümü ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.
ACI HABERİ TELEFONLA ALDILAR
Kazanın ardından olay yerindeki vatandaşların Okan Deniz’e ait cep telefonunu bulduğu ve telefon üzerinden yakınlarına ulaşmaya çalıştığı öğrenildi. Deniz’in yakınlarının kazayı ve acı haberi yapılan telefon görüşmesiyle öğrendiği belirtildi.
KAYNARCA’DA TOPRAĞA VERİLECEK
Okan Deniz’in cenazesi, otopsi işlemleri için Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. İşlemlerin tamamlanmasının ardından Deniz’in cenazesinin Kaynarca Şeyhtımarı Konak Mahallesi’ndeki aile kabristanlığında toprağa verilmesinin planlandığı öğrenildi.
Cenaze namazı ve defin saatinin resmi işlemlerin ardından netleşmesi beklenirken, kazayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.
Fotoğraf: sosyal medya




