Edinilen bilgilere göre, Aşağıçalıca Mahallesi’nde yaşayan Rümeysa Başbağı, 2 gün önce mide bulantısı ve baş ağrısı şikâyetiyle Hendek Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hastanede tedavisi yapılan Başbağı’ya serum uygulandı ve işlemlerinin ardından taburcu edildi.
İkinci kez hastaneye başvurdu
Şikâyetlerinin devam etmesi üzerine Rümeysa Başbağı bu kez Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada da gerekli kontrolleri ve tedavisi yapılan genç kadın, işlemlerin ardından evine gönderildi.
Evinde fenalaştı
Dün gece evinde yeniden fenalaşarak yere yığılan Başbağı için ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi’nden yardım istedi.
İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, 25 yaşındaki Rümeysa Başbağı’nın hayatını kaybettiği belirlendi.
Bugün toprağa verilecek
Rümeysa Başbağı’nın cenazesi bugün Hendek Aşağıçalıca Mahallesi Merkez Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası Aşağıçalıca Mahalle Mezarlığı’nda toprağa verilecek.




