İddiaya göre İstanbul’da yaşayan B.P., zaman zaman Sakarya’ya gelerek kız arkadaşının evinde kalıyordu. Yaklaşık bir hafta önce gece saatlerinde alkollü şekilde eve gelen B.P., kadının 2 yaşındaki oğlunu uyurken darp etti. Annenin ifadesine göre, şüpheli çocuğu susturmak için üzerine battaniye örttü. Olayı fark eden anne, ses kaydı alarak durumu kayıt altına aldı ve savcılığa şikayette bulundu.

“Can Güvenliğimiz Yok”

Anne, savcılıktaki ifadesinde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:
“O gece oğlum Atlas salonda uyuyordu. Burak alkollü geldi, oğlumu kucağına alıp battaniyeyle örttü. Sabah uyandığımda Atlas’ın kollarında ve yüzünde morluklar, kulaklarında ise diş izleri vardı. Burak, oğlumu darp ettiğini ve alkol aldığını itiraf etti. Evden gitmesini istedim, beni tehdit etti.”

Anne ayrıca, “Oğlumu darp eden ve bana tehditler savuran şahıstan hem kendim hem de çocuğum adına şikayetçiyim. Uzaklaştırma kararı olmamasına rağmen can güvenliğimiz yok. Adaletin yerini bulmasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından savcılığa yapılan şikayet üzerine işlem başlatıldı. Anne, ev adresinde tedbir kararlarının uygulanmasını talep etti. Şüpheli B.P. hakkında soruşturma sürüyor.

Kaynak: Sakaryasondakika